Om Lindberg & Frisk

Vi vill vara det bästa alternativet för dig när du ska köpa förbrukningsvaror. Högsta kvalitet till lägsta pris är vår devis. Har du en restaurang ett café, eller ett konditori? Kanske driver du en stor eller en liten butik? Eller är det du som är inköpsansvarig på ert kontor, i er förening, på er skola eller på en idrottsanläggning? Vi vill vara din leverantör av alla förbrukningsvaror du kan behöva.  Vi samarbetar med branschens ledande tillverkare och aktörer, med stor bredd på produktutbudet för att göra det så enkelt som möjligt för dig att på ett ställe hitta all förbrukning.

HISTORIA
Företaget startade i september 2009 och har en gedigen och stor erfarenhet av branschen. Flera av medarbetarna på Lindberg & Frisk har tidigare jobbat på andra företag med liknande produkter och serviceanda.

GEOGRAFI
Vi har vårt huvudkontor i Gårda i Göteborg, några stenkast från både Ullevi, Scandinavium och Liseberg. Men våra produkter levereras även från vårt lager i Stockholm. Våra kunder finns över hela Sverige. Från sydligaste Smygehuk till nordligaste Karesuando, och från västligaste Kosteröarna till de östligaste öarna i Stockholms skärgård. Var du än i Sverige bedriver din verksamhet kan våra produkter nå dig.

KONTAKT 
Lindberg & Frisk AB
Åvägen 17F
412 51 GÖTEBORG

Telefon: 031-301 65 50

Öppettider: måndag-fredag 8.00-17.00, övriga tider ring våra mobiltelefoner som du hittar under Kontaktfliken.

Organisationsnummer: 556787-0034
Bankgiro: 445-7792
 

x

Välkommen till Lindberg & Frisk webbshop

Användarnamn (e-postadress):
Lösenord:
   
 
Skapa konto